VERSENY

Jelentkezz a 30 éves Bankárképző Központ és az Erste Bank által szervezett bankszimulációs versenyre és tanuld meg a bankszakmát játszva!

A versenyen 3 fős csapatként vehettek részt. Elsősorban gazdasági felsőoktatási intézményből várjuk a jelentkezőket, akik aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. A versenyen való részvétel ingyenes, nincs nevezési díj.

banksim online
Először online selejtezőn vesztek részt, ahol bankszimulációs szoftver segítségével döntéseket kell hozni a piacon működő bank vezetőjeként, így megérthetitek a banki működés lényegét, és sikeres üzleti stratégiát kell kitalálnotok – a profit szempontokat a kockázattudatossággal párosítva.

banksim webcast


Az online fordulók alatt lehetőségetek lesz az Erste Bank, a Bankszövetség és a Bankárképző Központ szakértőinek kérdéseket feltenni és a pénzügyi piacokat megismerni. Egy online oktatási platformon érhetitek el a feladatmegoldáshoz szükséges információkat, webcast formában ott tudjátok meghallgatni a szakértőket és ott tudjátok majd személyesen feltenni a kérdéseiteket is.

 

banksim donto


A selejtezőn legsikeresebb öt csapat továbbjut a döntőbe, ahol szakmai zsűri előtt kell bemutatnotok a bankmenedzsment döntéseket. A helyszíni döntőre a Bankárképző székházában kerül sor (1011 Budapest, Szalag utca 19.). A verseny során megismerhetitek a bankok működését, a piaci összefüggéseket.  Sikeres szereplés esetén karrierlehetőséget kaphattok az Erste Bankban vagy a Bankárképzőben, így könnyen megalapozhatjátok szakmai fejlődéseteket. A verseny részletes szabályzatát itt találjátok. 


Egy nap csapatos vitorlázás Balatonfüreden
egy éjszakás szállással

Fél napos golftanfolyam
közös vacsorával

Gokartozás
közös vacsorával